079-3167904 / 06-43135757 info@pianoschoolzoetermeer.nl

Pianoles & Tarieven

Pianoles in Zoetermeer

Pianoles wordt gegeven volgens het traditionele notensysteem wat de beste basis vormt voor het spelen van de muziekstijl die u wilt. Tijdens de lessen leert u spelen, ritmisch tellen en notenlezen tegelijk om een zo goed mogelijke basis te creëren voor de pianostudie.

Wij geven les op de nieuwste digitale piano’s van Yamaha, een moderne variant van de akoestische piano. De klank en aanslag van deze instrumenten zijn gelijk aan die van een akoestische piano. Of u dus modern of klassiek wilt spelen, geen probleem, deze instrumenten zijn overal voor geschikt.

De bladmuziek voor uw pianostudie hebben wij altijd op voorraad zodat u direct kunt beginnen met lessen en spelen.

Pianoles tarieven

De tarieven voor pianolessen zijn als volgt:
Groepslessen: 50 minuten per week max. 7 cursisten
Kosten: €39,- per maand

Privelessen: 30 minuten per week
Kosten: €78,- per maand

Duolessen: 30 minuten per week
Kosten: €109,- per maand, per stel (€54,50 per persoon)
(Aanmelden voor duolessen kan alleen per 2 personen tegelijk)

Betaling: Maandelijks vooraf
Informeer naar de speciale korting die wij hanteren als u er voor kiest om jaarlijks te betalen.

 

Zoetermeerpas

Bent u in het bezit van een Zoetermeerpas? Met deze pas kunt u ook bij ons terecht voor piano- of keyboardles. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Een piano huren?

Door de grote vraag naar piano’s om op te starten bieden wij aan cursisten de mogelijkheid om eerst een piano te huren, in combinatie met lessen. Indien u binnen 4 maanden bij ons een instrument aanschaft krijgt u de helft van de tot dan betaalde huur retour als korting op de aanschafprijs.

De huurprijs voor een digitale piano bedraagt per maand €49,-

 

Advies bij aankoop van een piano

Overigens valt de aanschaf van een instrument alleszins mee. U koopt al een digitale piano met een 88-toetsen klavier vanaf 799,-. U koopt dan een instrument met een volwaardige pianoklank en touché. Een instrument kunt u, eventueel na een aantal jaren bespelen, ook weer bij ons inruilen wanneer u een nieuwe piano wilt aanschaffen. Tevens hebben wij soms gebruikte instrumenten in de verkoop. Zoekt u momenteel een interessante gebruikte digitale piano? Neem dan even contact met ons op!

Wij adviseren onze cursisten ook bij aanschaf van een nieuw of gebruikt instrument. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste informatie geven die u nodig heeft wanneer u een eigen instrument wilt gaan aanschaffen.

 

Neem contact met ons op

Adresgegevens

Paletsingel 124
2718 NS Zoetermeer
Tel.: 079-3167904 mob. 06-43135757
Neem contact met ons op:
info@pianoschoolzoetermeer.nl

Lesdagen

Maandag t.m zaterdag.
Lessen in de ochtend, middag en avond.
Schoolvakanties geen les.

Hier vindt u ons